Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů obchodu

Našim klientům poskytujeme plný respekt k jejich soukromí a ochranu jejich osobních údajů.

Společnost Altamira Sp. z o. o., REGON: 363574725, NIP: 7282805869, KRS: 0000598776, se sídlem: Budowlanych 6/51 95-040 Koluszki PL, si Vás dovoluje ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, informovat o zpracovávání Vašich osobních údajů a Vašich právech.

Osobní údaje, které nám klient poskytne, zpracováváme způsobem, který je v souladu s rozsahem souhlasu uděleného klienty a zákonnými požadavky. Osobní údaje klientů uchováváme na serverech, které zajišťují jejich plnou bezpečnost. Do databáze mají přístup pouze oprávnění zaměstnanci Obchodu.

Každý zákazník, který nám poskytl své osobní údaje, má plný přístup ke svým údajům za účelem ověření, úpravy nebo požadavku na odstranění.

Obchod nepředává, neprodává ani nepůjčuje shromážděné osobní údaje zákazníků třetím osobám, ledaže se tak děje s výslovným souhlasem nebo na žádost zákazníka nebo na žádost státních orgánů oprávněných podle zákona v souvislosti s probíhajícím řízením.

Náš obchod využívá i tzv cookies. Tyto soubory ukládá náš server na klientský počítač a poskytují statistické údaje o aktivitě klienta, abychom naši nabídku přizpůsobili jeho individuálním potřebám a vkusu. Zákazník může kdykoli zakázat možnost přijímání cookies ve svém webovém prohlížeči, i když si musí být vědom, že v některých případech může odpojení těchto souborů ovlivnit využití nabídky našeho Obchodu. Soubory cookie uložené v počítači zákazníka ukládají informace o:

  • Uživatelské relace,
  • Nedávno prohlížené výrobky,
  • Hlasujte v anketě.

Rádi bychom vás upozornili na skutečnost, že pokud na webových stránkách našeho obchodu uvedeme odkazy na jiné webové stránky, které nespravujeme, nemůžeme nést odpovědnost ani za obsah těchto webových stránek, ani za úroveň ochrany soukromí poskytovanou správci těchto webových stránek. Při rozhodování o přechodu na tyto webové stránky tak Klient činí na vlastní nebezpečí. Doporučujeme vám přečíst si zásady ochrany osobních údajů implementované těmito webovými stránkami, než jim zákazník poskytne vaše osobní údaje.

Reklamní a propagační materiály zasíláme zákazníkům pouze v případě, že k tomu dali souhlas. To platí zejména pro newsletter zasílaný Zákazníkovi, pokud potvrdí námi jasně uvedený odkaz obsahující souhlas se zasíláním newsletteru o aktuálních akcích, slevách a nových produktech v našem Obchodě. Tyto materiály se vztahují pouze na nabídku našeho Obchodu.

Jakékoli dotazy, přihlášky a podněty týkající se ochrany vašeho soukromí a zejména osobních údajů, kontaktujte nás e-mailem: info@e-altamira.cz nebo telefonicky: +48 605 304 027 +48 721 556 606 

nahoru
Obchod je v režimu prohlížení
Zobrazit plnou verzi webu
Sklep internetowy od home.pl